TARIEVEN


Uurtarief

Wij werken op basis van een vooraf met u overeengekomen uurtarief, vermeerderd met 6% kantoorkosten en het alsdan geldende BTW-tarief.

Vast honorarium

In bepaalde gevallen is het mogelijk om een prijsafspraak te maken. Het honorarium zal dan bestaan uit een vooraf met u overeengekomen vaste prijs.

Gefinancierde rechtsbijstand (pro deo)

De zaken worden ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand, ook wel toevoeging genoemd, behandeld. Afhankelijk van uw inkomen, vermogen en het financiële belang van de zaak, kunt u als rechtzoekende in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten voor rechtsbijstand. U bent in dat geval een eenmalige eigen bijdrage, waarvan de hoogte afhankelijk is van uw inkomen, verschuldigd.

Aan de hand van uw financiële situatie de overige omstandigheden die van belang zijn, wordt vooraf beoordeeld of u voor een toevoeging in aanmerking komt en deze vervolgens voor u aanvragen. Op
www.rechtsbijstand.nl kunt u nagaan of u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt. Wij zullen dit met u bespreken in het eerste gesprek.

EERSTE GESPREK GRATIS

Het eerste half uur is gratis. Indien u interesse heeft in een geheel vrijblijvend en gratis gesprek, neem dan
contact met ons op. 

bel ons nu

Advies nodig?

Heeft u vragen of wilt u direct een van onze advocaten spreken, neemt u dan contact met ons op.

Sociale Media

fotos kantoor mor yazir

Advocatenkantoor Mor-Yazir

Laan van Nieuw Guinea 15
3531JA Utrecht
Tel: 030-3040122
Fax: 030-3040123
Email: 
info@my-advocatenkantoor.nl